Kapa do poda: Dvorana Pecara gromoglasnim aplauzom pozdravila košarkaše Sparsa

Ovo želimo gledati na našim parketima

Kapa do poda: Dvorana Pecara gromoglasnim aplauzom pozdravila košarkaše Sparsa

E. Čaušević

Košarkaši Širokog večeras su pobijedili Sparse u petoj utakmici i osvojili titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Široki i Sparsi su odigrali fantastičnu finalnu seriju, a pobjednika dobili smo tek u majstorici. Nakon četiri meča bilo je 2:2, dok je večeras Široki pobijedio u petom meču i po deseti put postao prvak naše zemlje.

Atmosfera u dvorani Pecara večeras je bila na vrhunskom nivou, a fantastičan potez navijači Širokog napravili su na kraju meča kada su košarkaši Sparsa dobili srebrene medalje.

Tada su svi navijači Širokog ustali na noge i velikim aplauzom pozdravili košarkaše sarajevskih Sparsa što je svakako za svaku pohvalu. To su slike koje želimo gledati na parketima u Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Top Komentari

Plavi21
Bravoooo!!!!!
0 8
Fcs
Lijepo. Pozdravljam.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi