Kawhi Leonard nakon velike pobjede otkrio tajnu uspjeha

Toronto ima prednost od 3-1 u seriji

Kawhi Leonard nakon velike pobjede otkrio tajnu uspjeha

S. Grebović

Toronto Raptorsi sinoćnjom su pobjednom u Oracle areni napravili veliki korak ka šampionskom prstenu NBA lige, prvoj u historiji franšize iz Kanade.

Rezultat u seriji 3-1, a ista se sada seli u Kanadu, odnosno u Scotiabank Arenu gdje će se igrati naredna dva susreta velikog finala.

Nerješiva enigma za još uvijek aktuelne prvake bio je Kawhi Leonard koji je ubacio 36 poena i zabilježio 12 skokova uz dvije asistencije.

Na press konferenciji po završetku meča otkrio je svoju tajnu uspjeha:

"Nisam ja od onih koji igraju herojsku košarku. Ja ne igram za navijače. Ja samo igram da bih pobjedio. Nisam ovdje da obaram rekorde", poručio je krilni centar Raptorsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi