8

Komentari (8)

Salgijica
Kakva glupost. Nema rizika da se ode na utakmicu. Samo sebi pucaju u noge...bezveze bas
vedin
Koliko imaš godina?
Salgijica
Apsolutno nebitno. Ovo sto su uradili je najgluplji potez u povijesti. Nece da odu u litvaniju a rat je u ukrajini ? Tebi to godinas normalno. Nadam se da ce ih sad fiba izbacit iz takmicenja. Po kojoj osnovi se donose takve odluke.. zasto mi ne bi pobijedili i prenijeli bodove u drugi krug. Ovako svjesno gubimo sanse
hake
Jesi li glup ili se samo tako ponašaš? Treba nam pobjeda protiv Bugarske kući, koju smo razmontirali u gostima, i mi smo se plasirali na Sp.
celikze
072
Gubiš bod ako se ne pojaviš na tekmi, i ako prođemo imaćemo bod manje nego da smo izgubili na parketu. Tako da se možemo pozdraviti sa pevenstvom.
072
Nije čo jek glup nego poznaje materiju za razliku od tebe. Prva tri iz grupe idu dalje a ne na SP. Ako prođemo ovu čeka nas dosta teža grupa u kojoj imamo bod manje nego da izgubimo od Litve na parketu. Prvenstvo nećemo vidjeti 100% bez ovog boda.
K79
samo cemo drug proc u nastavak takmičenja a ne na sp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.