Kerr o problemu s koronavirusom: Osjećam se kao budala

Trener Warriorsa

Kerr o problemu s koronavirusom: Osjećam se kao budala

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr poručio je kako se osjeća kao budala zbog koronavirusa. 

U Sjedinjenim Američkim Državama nastala je prava ludnica zbog korone, kao i u ostatku svijeta, a najjača košarkaška loiga zbog pomenute zaraze je prekinuta na najmanje 30 dana.

Kerr je za tamošnje medije komentarisao čitavu situaciju i pri tom erekao da se prije nekoliko noći osjećao kao budala jer je vodio ekipu pred 15.000 navijača.

"Preplavljeni smo mnoštvom informacija i to je zaista strašno. Ne želite da ljudi paniče. Sa druge strane kažu da ne idemo na koncerte. Ali opet, ko sam ja da govorim išta? Ja sam bio trener na košarkaškoj utakmici gde je pre četiri noći bilo 15.000 gledalaca. Zbog toga se osjećam kao budala", kaže Kerr.

Njegovi Warriorsi trenutno su najlošija ekipa u ligi jer imaju omjer od 15 pobjeda i 50 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi