Kevin Durant će večeras (po američkom vremenu) saopštiti odluku!

Koji klub će odabrati KD?

Kevin Durant će večeras (po američkom vremenu) saopštiti odluku!

Jedan od najboljih košarkaša svijeta Kevin Durant donio je konačnu odluku o tome u kojem klubu će nastaviti karijeru i saopštit će je večeras (po američkom vremenu). 

Podsjetimo, Durant je nedavno odbio player-option klauzulu u ugovoru s Warriorsima, odrekao se 31,5 miliona dolara i postao neograničen slobodan igrač.

Američki mediji prenosili su tih dana kako se Durant nalazi u New Yorku gdje sa svojim agentom razmatra ponude za nastavak karijere, a pouzdani novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski prenosi kako će ista večeras biti saopštena preko Instagrama.

Smatra se da će Durant izabrati između New York Knicksa, Brooklyn Netsa ili Los Angeles Clippersa, dok postoje i oni koji misle da je još uvijek opcija i ostanak u redovima Ratnika.

Bilo kako bilo, Durant će večeras saopštiti odluku i sve će biti puno jasnije pa nema mnogo potrebe za špekulacijama.

Inače, vjeruje se kako će Durant propustiti čitavu narednu sezonu zbog povrede ahilove tetive, ali to nije mnogo uticalo na klubove koji su naravno pokazivali ogroman interes za njega.

Top Komentari

Romanus
Brooklyn
1 4
Edin Merlin
Durant,Kyrie i De Andre Jordan ! Big 3
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije