Kevin Durant: Mrzim prognoze, ali ako već moram, Clippersi će dobiti Buckse u velikom finalu

Krilo Netsa još uvijek je van stroja nakon puknuća Ahilove tetive

Kevin Durant: Mrzim prognoze, ali ako već moram, Clippersi će dobiti Buckse u velikom finalu

Velika zvijezda Brooklyn Netsa Kevin Durant prognozirao je rasplet NBA lige. 

U podcastu 'Play for Keeps' Durant je odgovarao na različita pitanja a na red je došla prognoza završetka NBA lige koji se igra u 'balonu' u Orlandu.

"Ako već moram birati, a iskreno, nema mi ništa nezahvalnije i ako hoćete mrže, onda biram da će prvaci biti Clippersi i da će u finalu slaviti protiv Bucksa" - kazao je popularni Durantulla i dodao:

"Prognoze mrzim iz prostog razloga jer nikad ne znate šta se može dogoditi, pa pogledajte samo posljednje NBA finale i slijed događaja (mislio je na svoju i Thompsonovu ozljedu u finalu Warriors - Raptors). Nikad ne znate u kom smjeru stvari mogu otići. Ako me pitate ko će biti u finalima konferencija onda prognoziram da će to biti Lakersi i Raptorsi" - rekao je Durant koji s još uvijek oporavlja od puknuća Ahilove tetive. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi