Zabio koš preko Duranta, a onda ga omalovažavao bez ikakve potrebe

Washington u centru pažnje

Zabio koš preko Duranta, a onda ga omalovažavao bez ikakve potrebe

E. Čaušević

Brooklyn Netsi su sinoć poraženi na svom parketu protiv Charlotte Hornetsa sa 119:110.

Hornetsi su uspjeli da dođu do pobjede u Barclays Centru iako su Netsi dobro otvorili meč i imali prednost nakon prvog poluvremena, ali su gosti na kraju došli do preokreta i pobjede.

Detalj koji je obilježio ovaj meč desio se pred kraj prvog poluvremena, a u centru pažnje bili su Kevin Durant i P.J. Washington.

Washington je u jednom napadu uspio da poentira preko Duranta, ali je potom svojim potezom izazvao bijes Durantovih fanova.

Naime, nakon što je postigao koš on je aludirao svojim potezom da je Durant "previše mali" da izblokira njegov pokušaj, a mnogi su poručili da je to bilo nepotrebno omalovažavanje protivnika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi