Keyera Eaton nova košarkašica Jedinstva
Amerikanka igra na poziciji playmakera i sigurno će predstavljati veliko pojačanje u drugom dijelu sezone za Jedinstvo

Pojačanje na poziciji playmakera

Keyera Eaton nova košarkašica Jedinstva

E. Dindić

Loša polusezona je iza košarkašica Jedinstvo Dženexa, pošto se nakon 10. kola nalaze na 10. mjestu prvenstvene tablice sa dvije pobjede i sedam poraza uz utakmicu manje od konkurencije. 

Sigurno rezultat koji ne može zadovoljiti nikoga u Tuzli, pa tako sigurno i one najvernije poklonike ženske košarke u Tuzli.

Uprava ovog kluba je vrijedno radila na pauzi pa je tako u svoje redove dovela Keyaru Eaton sa Univerziteta Maryland Eastern Shore.

Sigurno je da su dolaskom ove košarkašice u Jedinstvo ambicije za drugi dio sezone mnogo veće, te će Jedisntvo sigurno uz par vezanih pobjeda pokušati doći do mjesta u gornjem dijelu tabele, te se tako donekle iskupiti se za loš prvi dio sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi