Khimki i Zenit mole Euroligu za odgađanje iduće dvije euroligaške utakmice

Razlog je naravno koronavirus

Khimki i Zenit mole Euroligu za odgađanje iduće dvije euroligaške utakmice

Ruski euroligaši Khimki i Zenit pisali su pismo Euroligi. 

Pismo je službena zamolba Euroligi da u idućem tjednu odgodi njihove dvije utakmice koje trebaju igrati u Španjolskoj.

Treće i četvrto kolo igrat će se narednog tjedna u Euroliginom 'duplom' programu u kojem će se u samo 4 dana odigrati dva kola.Khimki po rasporedu obje utakmice treba igrati u Španjolskoj protiv timova Reala i Baskonie, kao i Zenit koji snage treba odmjeriti također s Baskoniom i Valenciom. Oba tima imaju velikih problema sa košarkašima koji su oboljeli od koronavirusa.

Khimki je sinoć poražen od Žalgirisa u utakmici u kojoj je mogao računati samo na 8 košarkaša. Pet igrača tima iz Podmoskovlja je zahvaćeno Covid-19 virusom, dok su trojica na listi ozlijeđenih. Euroliga bi se u ponedjeljak trebala izjasniti o njihovom zahtjevu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi