5

Komentari (5)

Svojprisebi
Emčuka
Lazić i Atić specijalisti za tri poena šutaju tek u posljednjoj dionici, Jusuf iz nepoznatih razloga pola utakmice presjedio, Vrabac ubaci jednom godišnje tricu i on se nadje šutati umjesto gore navedenih...na kraju Hasandic iz Slobode jedini pusti muda i pogodi 3/3 trojke...za odbranu da ne trošim riječi, ko da prvi put igraju protiv ovakvih ekipa koji samo znaju trojke šutirati. Ne niste odigrali mekano, odigrali ste ko da ste već izborili SP.
Emčuka
Dosta smo se vadili i na stanje u državi,ove godine je više para iz budzeta izdvojeno za sport nego za kulturu ( na festivalima redovno osvajamo nagrade kada snimimo neki dobar film,) dok u sportu skoro pa i nemamo nikakvog uspjeha, sve nam se svodi na hebene kvalifikacije. Od nezavisnosti nismo u stanju osvojiti medalju na olimpijskim igrama, šta kažeš na to "klipane". Sljedeći put promisli prije nego što nešto napišeš.
Bosnian King
Jesi mlad da ucis, velahavle, buducnost je pred tobom,
bebi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti