Kikanović: Igrali smo previše mekano, naučili smo lekciju

Centar selekcije BiH

Kikanović: Igrali smo previše mekano, naučili smo lekciju

M. Šljivak

Elmedin Kikanović je čestitao Finskoj na pobjedi protiv selekcije BiH.

Naš tim je igrao samo 10 minuta i to u posljednjoj dionici, a Kikanović tvrdi da je ovo način na koji ovaj tim treba igrati.

"Čestitam Finskoj na pobjedi. Nismo bili konstantni 40 minuta, dozvolili smo im dosta šuteva. Igrali smo previše mekano i nismo bili dovoljno agresivni. Dali smo sve od sebe u posljednjoj dionici, vratili smo se, ali smo potrošlili previše energije. Tako je kako je. Naučili smo lekciju kako trebamo u budućnosti igrati", rekao je Kikanović, te je dodao:

"Slijedi nam utakmica protiv Češke. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pobijedimo u tom meču", rekao je Kikanović.

Top Komentari

Emčuka
Lazić i Atić specijalisti za tri poena šutaju tek u posljednjoj dionici, Jusuf iz nepoznatih razloga pola utakmice presjedio, Vrabac ubaci jednom godišnje tricu i on se nadje šutati umjesto gore navedenih...na kraju Hasandic iz Slobode jedini pusti muda i pogodi 3/3 trojke...za odbranu da ne trošim riječi, ko da prvi put igraju protiv ovakvih ekipa koji samo znaju trojke šutirati. Ne niste odigrali mekano, odigrali ste ko da ste već izborili SP.
9 0
Bosnian King
Jesi mlad da ucis, velahavle, buducnost je pred tobom,
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi