20

Komentari (20)

Elddar
Jbm vam majq svima u redakciji ovog portala, pratim vas od prvog dana, mamu vam baliysko cetnicko ustasku, dovidjenja !
E.Car
Ja već odavno pišem da će ih najviše zaboljeti ako napustimo ovaj portal. Ovo nema smisla bgm!!! Srpska propaganda za povratiti!!! Hajde ovako, dajte prijedlog na koji portal da se svi skupa prebacimo, pišite komentare pa da napravimo nešto konkretno, izbrišemo aplikaciju i zdravo !!!
Ja razmisljam da definitivno napustim i ne pratim vise ovaj portal, ako budemo svi slozni kao jedan, onda oni nece imati kome sta da pisu, jer ih niko nece pratiti, te ce se tako i ovaj portal ugasiti. Dakle svi, svi kao jedan, svi za jednog, jedan za sve.
Ja se uskoro iskljucujem iz ovog portala i zatvorit cu moju prijavu na ovome portalu. Bit ce uskoro zbogom zauvijek. Imali nas jos koji ce to uraditi.
HamzaVojvoda
Jedva cekam mrs sve gnjide nacisti fasisti baliye ujkare mars bre
E.Car
Dajte prijedlog na koji da se prebacimo svi redom pa neka ih vlasi čitaju!!!
Robijasi_It
Kosovo dobi bezvizni rezim a vi ko vas hebe niste nikom bitni
Ham0
****li vam svi prekodrinski cigani sve sto vam po kuci hoda govvna izdajnicka. Rak dabogda dobili urednici i svi njihovi najmiliji
E.Car
Odavno pričam da su prešli svaku mjeru, dajte prijedlog na koji portal da se prebacimo svi koji smo nezadovoljni i brišemo aplikaciju.
Ende
Ovi srbi su fakat debili pravi... zaostali u ismisljenoj historiji, svijet se smije njihovim glupostima
matijaslesor
Hahah mozda se neko i smije, a vama nemaju cemu ni da se smiju jer vas nidje nema, niko nikad cuo za vas nije niti moze cuti bilo dje. Ako odes na komentare sa meca evrolige vidjeces da se Evropa zapravo divi atmosferi koju vi mozete samo da gledate jer dozivjeti ne mozete.
HamzaVojvoda
Bas tako nikad nista ni u cemu i niko ne zna za njih otpad pravi
E.Car
Ovakvu atmosferu KK BOSNA u ABA ligi imala zato a BG gledao i učio!!!
vence
Pisalo je bela i kolena..ako citiras onda pisi kako pise..mogao si onda napisati isto i na mecu Crvene Zvijezde
user1676114259
Fuj od portala
Ham0
Cetnicki portal mrtve im ****m
user1676114259 - Ja razmisljam da definitivno napustim i ne pratim vise ovaj portal, ako budemo svi slozni kao jedan, onda oni nece imati kome sta da pisu, jer ih niko nece pratiti, te ce se tako i ovaj portal ugasiti. Dakle svi, svi kao jedan, svi za jednog, jedan za sve.
E.Car
Ja sam za da izbrišem aplikaciju i zdravo, dajte dobar prijedlog na koji portal da se prebacimo i nek onda pišu vlasima!!!
user1676741915
Kosovo je van srbije
E.Car
Jok nego čitava srbija pripada siptarima!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti