Okorjeli kladioničar se javio igraču Partizana: "Ne možeš od mog dede grob da pogodiš"

Iznerviran zbog pada tiketa

Okorjeli kladioničar se javio igraču Partizana: "Ne možeš od mog dede grob da pogodiš"

Edmir Škorić

Košarkaši Partizana savladali su Hercegovac rezultatom 92:67 u utakmici četvrtfinala Kuap Radivoja Koraća, pa su se tako plasirali u polufinale, gdje ih danas očekuje duel sa Vojvodinom.

Tek na startu se Partizan malo mučio, kasnije je ipak pokazao da je daleko kvalitetom iznad svog rivala i došao je do lagane i uvjerljive pobjede.

Najefikasniji kod Partizana bio je Vukčević sa 15 poena, dok je kod tima iz Gajdobre briljirao dvojac Miloš Dimić – Dragan Marić sa po 14 poena, a dvocifren je bio i Marko Brekić sa 10.

Tristan Vukčević je sa 15 poena donio pobjedu Partizanu, ali i izazvao bijes kod jednog okorjelog kladioničara, koji mu se javio porukom na Instagramu.

Mladi košarkaš beogradskog tima ubrzo je screenshot nemile poruke okačio u story i tako otkrio identitet osobe koja mu se obratila s negativnim riječima.

Izvjesni Ignjat Veselinović je očito izgubio novac kladeći se na Vukčevića i njegov zbroj poena.

"Batice moj da li si ti dečko normalan reci ti meni. Lako je tebi da se sprdaš i da je**š Željka, aa mene što je**š drugi put već na tiketu što me obaraš što ti odjednom puke kura* da igraš dobro i da pogađaš 3/4 trojke i da kucaš sa plafona kad te ja odigram minus, a kad te stavim plus na 8,5 granicu onda ne možeš od dede grob da pogodiš majku ti je*m nenormalnu. Da bog da nikad ne otišao u NBA i pokidao ukrštene ligamente sutar protiv Vojvodine", pisalo je u poruci.

Caption

Partizan će protiv Vojvodine u borbi za finale igrati u petak od 20 sati, dok je tri sata ranije na programu drugi meč polufinala između Crvene zvezde i Čačka 94.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi