10

Komentari (10)

BosanskaSvedska
Bas su crna rupa,voje mi iz sandzaka!
HBSC
Ti si gelipteru nasao nekome govoriti. Ja kao prije svega katolik kazem da je Partizan najjaci klub na ovim prostorima sto se tice kosarke. Jednoj kk Bosna je "zivotni sam" da igraju aba 2 ligu dok se partizan bori da udje Medium 10 najboljih europskih ekipa,ali to je bosnjo glupivise vise voli da "crkne komsiji krava"
BosanskaSvedska
Da su vas rokali tolko godina u ratu kolko ste vi Bosnu pa vas nebi ni bilo nigdje,pitaj djokovica ugrozenog !
HBSC
E moj gelipteru ti mozes iz sela i na kraj svijeta,ali selo iz tebe nikada. Prokleti rat je bio prije 30 god. I moja zemlja je bila u ratu pa se ovdje druzim i sa srbima,muslimanima,albancima sandzaklijama/bosnjacima itd.
HamzaVojvoda
@HBSC respekt tebi ali dzabe uslji ****aru govorit. Pozdrav
BosanskaSvedska
Sigurno se ponosis sa onim iz Haaga!
AlphaStrong
Šta je ovo brate, ne daju ti mira. Vidi ja ih ostavio na miru, ali oni nešto zapjenili. Sad ćemo mi to da vidimo odakle se javljaju. Sve se da riješiti. Nego samo da potvrdim da su oni u crnoj rupi da u crnjoj ne mogu biti. Veliki selam -brate
BosanskaSvedska
Alejkumu selam brate,vidis sam ugrozeni na sve strane,onaj poredi partizan gdje niko im nije diro klub a svi znamo kako je grbavica izgorjela itd!
AlphaStrong
Brate ne znaju više ni ko su ni šta su, još im je ovo preostalo. Nisko brate, prenisko
nyxx
ponitka nije ni za poštara kamalu košarkaša..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.