Amerikanac pojačao redove Turbine

Žele u društvo najboljih

Amerikanac pojačao redove Turbine

H. Zilić

U vikendu ispred nas počinju i košarkaška uzbuđenja u Bosni i Hercegovini. Nakon dosta upitnika, lopta će se ipak baciti ispod obruča, a dosta zanimljivosti nas očekuje U A1 ligi gdje će biti užarena borba za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, tome svjedoče i pripreme klubova.

Ekipa koja će ganjati plasman u društvo najboljih je KK Turbina Jablanica.

Da u Jablanici misle ozbiljno pokazuje i posljendji posao koji su ozvančili. Dres Turbine u novoj sezoni nosit će američki košarkaš Harris Jovonte Ramone.

Klub je putem zvaničnih stranica potvrdio ovu vijest.

"Harris Jovonte Ramone je novi igrač KK "Turbina" Jablanica.

Igrač dolazi iz Sjedinjenih Američkih država (Ohio, USA). Igra na poziciji organizatora igre (PG).

Nadamo se da će Jovonte Harris biti veliko pojačanje za naš tim, da će naši navijači i ljubitelji košarke, kao i naši sugrađani lijepo prihvatiti našeg novog igrača i da ćemo svi zajedno učiniti mu boravak u našem gradu ugodnim.

U subotu, kad naš tim otvara novu sezonu domaćom utakmicom protiv nove ekipe u A1 ligi KK "Visoko", imat ćete priliku da vidite našeg novog igrača na djelu", stoji u saopštenju KK Turbina Jalbalnica.

Harris Jovonte Ramone je novi igrač KK "Turbina" Jablanica. Igrač dolazi iz Sjedinjenih Američkih država (Ohio, USA)....

Posted by KK "Turbina" Jablanica on Thursday, October 27, 2022

Ramone će sigurno biti odlično pojačanje za Turbose koji će u novoj sezoni u prvom timu šansu dati i nekolicini mladih košarkaša među kojima je i sin Mirze Teletovića, mladi Benjamin Teletović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije