Pred početak sezone odigrao nevjerovatan listić i još danas je mogao podići novac

Nevjerovatan ulog

Pred početak sezone odigrao nevjerovatan listić i još danas je mogao podići novac

Midhat Šljivak

Klađenje je postao omiljen hobi za mnoge ljude širom svijeta i često možemo svjedočiti nevjerovatnim isplatama koje pojedinci ostvare.

Međutim, ono što je napravio jedan kladioničar u Sjedinjenim Američkim Državama zaista je nevjerovatno i on je od danas bogatiji za 160.000 dolara.

On je pred početak nove NBA sezone uložio čak 10.000 dolara da Los Angeles Lakersi neće igrati u doigravanju ove sezone. To je opklada koja se smatrala nemogućom za dobiti.

Međutim, na kraju se kladioničar zadnji smijao. Los Angeles Lakersi odigrali su katastrofalnu sezonu i ostali su bez šanse da se bore za naslov prvaka i opklada ovog čovjeka je postala dobitna.

On je pokazao da ima itekakav osjećaj za klađenje u ovom slučaju i dobio je ogromnu cifru zahvaljujući očajnoj sezoni tima iz Los Angelesa.

Fenomenalan dobitak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi