Dvoranom su se orile riječi poniženja mlade zvijezde prema LeBronu Jamesu
Foto - Screenshot

Brandon Ingram provocirao 'Kralja'

Dvoranom su se orile riječi poniženja mlade zvijezde prema LeBronu Jamesu

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi proživljavaju pravi horor ove sezone.

Legendarni tim trenutno je izvan borbe za doigravanje i s obzirom na formu, teško da ćemo Lakerse gledati u play-offu ove sezone.

Novi poraz tim iz Los Angelesa doživio je sinoć na svom parketu. Savladali su ih New Orleans Pelicansi rezultatom 114:111, a prva zvijezda LeBron James promašio je šut za izjednačenje.

LBJ je promašio kompletan obruč i ponovo je pognute glave napustio parket, kao da je svjestan da ove sezone ništa ne može napraviti s ovakvom ekipom Lakersa.

Međutim, ono što je privuklo veliku pažnju je reakcija košarkaša Pelicansa Brandona Ingrama po promašaju LeBrona. On je na izlasku s parketa nazvao zvijezdu NBA lige 'ciglarom'.

Oglasi

Na izlasku je Ingram povikao: "LeBrick".

Brandon Ingram nekadašnji je član Lakersa. Počeo je NBA karijeru u ovom timu, ali je razmijenjen s Pelicansima za Anthonyja Davisa kako bi James dobio što bolju podršku na putu prema tituli NBA prvaka.

To očigledno Ingramu još uvijek smeta. Uvijek igra s dosta motiva protiv bivšeg kluba, a sada je odlučio da kaže i javno da je i on mogao pomoći Jamesu na putu prema tituli.

Ove sezone Ingram igra sjajnu košarku i prosječno po meču ubacuje 22.8 poena uz preko pet skokova i asistencija po meču.

Top Komentari

Edin Merlin
Padavicar zivi u zabludi da je bolji od MJ23 !
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi