Knežević na korak od Bosne Royal?

Nakon sjajne prošle sezone, Knežević ima nekoliko ponuda

Knežević na korak od Bosne Royal?

D. Rakanović

Sjajni playmaker Draško Knežević na pragu je prelaska u KK Bosna Royal.

Knežević je prošle sezone odigrao sjajnu sezonu u dresu Zrinjskog. Njegove partije nisu ostale nezapažene, pa se sarajevska ekipa Bosne Royal ali i nekoliko inostranih raspitivalo za njegove usluge. 

"Postoje kontakti sa Bosnom Royal, ali se još uvijek nismo dogovorili oko finansijskih detalja. Bosna je veliko ime i to nema priče. Prelazak u Bosnu bi predstavljao novi veliki izazov u mojoj karijeri, ali prvo moram gledati sebe", rekao je za SportSport.ba Knežević i dodao da ima još nekoliko inostranih ponuda, kao i ponudu Zrinjskog. 

Odluku o nastavku karijere Knežević će donijeti u narednih 15-ak dana

Knežević je prošle sezone prosječno postizao nešto manje od 19 poen, uz 5,5 asistencija i 2,3 ukradenih lopti. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Košarkaški savez BiH ga je proglasio najkorisnijim igračem prve faze takmičenja (Liga 10). 

On je u karijeri još nastupao za Igokeu i Mladost iz Mrkonjić Grada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi