Košarkaš Bosne pozvao publiku u Skenderiju

Knežević: Svi smo zdravi, daćemo sve od sebe sutra

Košarkaši Bosne Royal će sutra na svom parketu ugostiti ekipu Igokee u drugom kolu Lige za prvaka. Nakon poraza od Sparsa na otvaranju ove faze takmičenja, u taboru Bosne će se sigurno nadati povoljnijem ishodu pred svojim navijačima.

Studenti su danas obavili trening pred meč sa Igokeom, a lider ekipe Bosne, sjajni Draško Knežević, se također nada pozitivnom rezultatu.

"Prvo bih zamolio publiku da dođe u što većem broju, da nas podrži, pošto nam je to prijeko potrebno u ovoj utakmici. Biće izuzetno teško, došao nam je i novi trener, pa se još uvijek uklapamo i sa njim i njegovim sistemima", istakao je Knežević, pa dodao:

"Hvala Bogu svi smo zdravi i spremi za sutra. Daćemo sve od sebe da dođemo do trijumfa."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Susret Bosne i Igokee je na rasporedu sutra u Skenderiji od 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi