Ko je Nurkićev otac? Amerikanci za njega imaju samo jednu riječ: "Ne bih se ja s njim za*ebavao"

Policijac iz Živinica je u centru pažnje

Ko je Nurkićev otac? Amerikanci za njega imaju samo jednu riječ: "Ne bih se ja s njim za*ebavao"

Admin Čaušević

Penizionisani policijac iz Živinica, Hariz Nurkić, se proteklih dana nalazi u centru pažnje bh. i regionalne javnosti nakon što su u javnost isplivali detalji o odnosu između njega i njegovog sina Jusufa Nurkića, proslavljenog bh. košarkaša i zvijezde NBA lige. 

Nurkić se za vikend oženio sa dugogodišnjom djevojkom Eminom Durić. Svadbi u Dubrovniku su prisustvovali uži članovi Nurkićeve porodice, ali ne i otac Hariz.

Nakon toga je Nurkić senior dao izjave u odnosu sa svojim sinom te je naveo da već nekoliko godina ne pričaju te da ne razgovaraju već dugi niz godina, tačnije od 2017. godine.

Ubrzo je reagovao i sam košarkaš koji je za svog oca kazao da je ljudski izrod zbog svega šta je uradio njemu i njegovoj majci.

Svi moji 💯 ❤️

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Monday, July 31, 2023

"O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života.

Oglasi

O ljudskom ološu kad dodje vrijeme", poručio je Nurkić koji je poslije toga objavio i niz fotografija majkom, mlađim bratom i djedom.

Ali ko je zapravo Hariz Nurkić? Veliku pažnju na sebe je privukao kada se u javnosti pojavila vijest da je u jednoj kafani pretukao 14 osoba.

Poznata je i anegdota iz 1995. godine kada je Nurkić stariji pohađao policijski kurs te se ovaj gorostas od 213 cm i 200 kg požalio da on i kolege dobijaju premalo hljeba.

Zbog svog krupnog izgleda privukao je i pažnju u SAD-u, pa su ga nedavno Amerikanci za Dan očeva opisali sa riječju Tenk. 

Kada god bi Nurkić na parketu ušao u konflikt s nekim od igrača fanovi na Twitteru bi obično posjećali na njegovog oca.

Tako je jedan korisnik objavio fotogafiju Nurkićevog oca uz opis: "Ovo je otac Jusufa Nurkića, ja se s njim ne bih za*ebavao."

Na početku Nurkićeve karijere u porodici su izgleda odnosi bili idilični, međutim s vremenom se situacija pogoršala, a sve jesve kulminiralo vjenčanjem kada su prljave stvari koje su se krile ispod tepiha izašle u javnost. 

Top Komentari

King_Kenny
...cim vidim ove pive pred njim sve mi je jasno i znam 100% da je Jusuf u pravu...ovaj je kabadahija i pjano kojem je policijska uniforma sluzila kao pokrice za njegova sranja...tuce se po kafanama,pa onda dodje kuci pijan da malo tuce zenu i djecu...bruka i sramota...ovakvi samo kod nas mogu postati policajci,klasicna komunisticka skola...
5 5
TurgutBayraktar
Sta. Ces pjandzija ode mozak a izgleda kao ukrajinac ili rus
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti