Kobe želi trenirati sina Shaquillea O'Neala

Shaqir ima veliku podršku

Kobe želi trenirati sina Shaquillea O'Neala

Midhat Šljivak

Kobe Bryant je prije dvije godine završio profesionalnu karijeru, ali još uvijek vrijedno trenira i radi posebne treninge sa novim NBA zvijezdama.

Mnogi su dolazili kod Kobeja na treninge, a ovog ljeta je sa njim radio sjajni košarkaš Boston Celticsa Jayson Tatum.

Bryant je svoje usluge ponudio i mlađem sinu nekadašnjeg saigrača Shaquiellea O'Neala. Petnaestogodišnji Shaqir kreće u srednju školu u Santa Monici.

"Kobe uvijek nudi usluge treniranja. Trenutno smo dosta udaljeni, ali njegova ponuda stoji", istakla je Shaqova supruga Shaunie.

Shaquille ima i starijeg sina Shareefa koji je veoma perspektivan košarkaš i od ove sezone će igrati za prestižni UCLA univerzitet.

Shaq i Kobe su igrali skupa u LA Lakersima od 1996. do 2004. godine i osvojili su tri naslova prvaka NBA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi