Kokoškov saopštio spisak Srbije: Teodosić predvodi Orlove

Kvalifikacije za Eurobasket

Kokoškov saopštio spisak Srbije: Teodosić predvodi Orlove

Selektor srbijanske košarkaške reprezentacije Igor Kokoškov saopštio je spisak igrača na koje će računati na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Orlovi krajem ovog mjeseca igraju u gostima kold Finske te tri dana kasnije dočekuju Gruziju.

Kokoškov ne može u ovom prvom kvalifikacionom prozoru računati na igrače iz Eurolige i NBA pa se oslonio na snage iz domaćeg šampionata i Eurocupa. Prva zvijezda spiska svakako je Miloš Teodosić.

Ovo je spisak Srbije:

Miloš Teodosić (Virtus Bologna), Miroslav Raduljica (Jiangsu Dragons)), Nikola Rebić (Jenisej Krasnojarsk), Dejan Todorović (Andora), Aleksa Avramović (Estudiantes), Marko Simonović (Cedevita Olimpija), Dejan Kravić (Obradoiro), Dalibor Ilić (Igokea), Ognjen Jaramaz (Partizan), Uroš Trifunović (Partizan), Rade Zagorac (Partizan), Novica Veličković (Partizan), Aleksa Radanov (FMP), Stefan Đorđević (FMP), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi