Komedija: Poznatoj braći litvanski tim ponudio mjesto u osiguranju

Ballovi žele u Evropu

Komedija: Poznatoj braći litvanski tim ponudio mjesto u osiguranju

M. Šljivak

Kontroverzni LaVar Ball, otac zvijezde LA Lakersa Lonza, odlučio je da i dvojicu mlađih sinova odvede u profesionalne vode.

LiAngela je odlučio ispisati sa univerziteta UCLA nakon problema sa krađom u jednom marketu u Kini, dok je najmlađi sin LaMelo još uvijek u srednjoj školi, ali LaVar i njega želi "gurnuti" u profesionalce.

Ponudio je sinove litvanskom Lietkabelisu. Ipak, trner ovog tima Arturs Stalbergs je odbio njihovo dovođenje u tim, ali im je ponudio mjestu u osiguranju.

"Imamo otvoreno mjesto za njih. Mogu raditi u osiguranju jer imaju veliko iskustvo u tome", poručio je Stalbergs.

Ovo je zaista pravo poniženje za Ballove i sigurno je da LaVar neće ostati miran na ovaj komentar. Jednostavno, on ne može da šuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi