Koraci ko oblaci: Bradley Beal šetao parketom, a sudije mu nisu svirale korake
Svi u dvorani su vidjeli ono što nije sudija koji je bio par metara od Beala

Sve je moguće u NBA ligi

Koraci ko oblaci: Bradley Beal šetao parketom, a sudije mu nisu svirale korake

S. Pašalić

Detroit Pistonsi su sinoć na svom parketu savladali Washington Wizardse 121:112.

U zanimljivoj utakmici koju su dobili domaći Andre Drummond je predvodio Detroit do pobjede sa 32 poena i 17 skokova, a Bradley Beal je kod Washingtona bio najbolji sa također 32 poena te je dodao 10 skokova i 6 asistencija.

Na ovoj utakmici se desila i jedna zanimljiva, a za neke i bizarna situacija kada je upravo Bradley Beal krenuo u prodor prema košu Detroita i napravio tri koraka, a zatim kao da nije znao šta će dalje uraditi pa je nastavio i dodao još par koraka, ali sudije to nisu svirale iako su svi u dvorani vidjeli šta se desilo.

Još jednom smo vidjeli da u NBA ligi neka pravila ne vrijede i da vas ništa ne može iznenaditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi