Lakersi ostali bez Davisa, ali ipak dobijaju pojačanje iz New Orleansa
Morris je u Pelicansima dobio otkaz odmah nakon tradea iz Washingtona

Stvar je praktično gotova

Lakersi ostali bez Davisa, ali ipak dobijaju pojačanje iz New Orleansa

S. Pašalić

Los Angeles Lakersi su ostali bez Anthonyja Davisa, ali čini se da će ipak dobiti pojačanje iz New Orleansa.

Američki mediji prenose da su Lakersi vrlo blizu dovođenja veterana Markieffa Morrisa. Pelicansi su u petak, samo dan nakon što su ga u treadeu dobili iz Washington Wizardsa odlučili otpustiti.

Ekipa iz Los Angelesa je poslala u Clipperse Ivicu Zupca i Michaela Beasleya za Mikea Muscalu i tako napravila mjesto za još jednog igrača.

Iako se pisalo da bi Carmelo Anthony mogao upotpuniti to mjesto, izgleda da će LeBron i ekipa ipak dobiti Morrisa. Sada se samo još čeka potvrda da Morris nema nikakvu povredu i stvar treba da se završi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti