Koronavirus poharao košarkaše Zenita

Trinaest članova kluba pozitivno na Covid

Koronavirus poharao košarkaše Zenita

Košarkaši Zenita nalaze se u kompletnoj izolaciji zbog toga jer je velika većina tima pogođena COVID - 19 virusom.

Na retestiranju momčadi pred euroligaške utakmice koje ruski tim ovaj tjedan treba odigrati u Španjolskoj protiv Baskonie i Valencie doslovce je pola momčadi pozitivno na koronavirus.

Utakmicu protiv Barcelone propustili su odranije pozitivni Arturas Gudaitis, Anton Pushkov, Austin Hollins i klupski maser Andrei Kozlov. Najnoviji rezultati PCR testova otkrili su da su i Mateusz Ponitka, Igor Volkhin, Billy Baron, Kevin Pangos kao i članovi stručnog stožera Xavi Pascual, Inigo Zorzano, Sergey Voznyuk,Yaroslav Yalovchuk novi na listi oboljelih od koronavirusa. 

Svi igrači i članovi Zenita su izolirani i pod posebnim nadzorom i medicinskom njegom. U ovom trenutku Zenit ima 8 pozitivnih košarkaša, 4 člana stručnog stožera i jednog masera. Euroliga i VTB obaviješteni su promptno o ovoj situaciji, a Zenit je već proteklih dana pisao Euroligi molbu da se ovotjedne utakmice protiv Baskonie i Valenice odgode. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti