15

Komentari (15)

Zikazaza07
Presobri smo koliko ima ovih dusmana koji je pokusavaju na svaki nacin omalovažavati i unistiti
DolinaHeroja
Najbolji odgovor ovim "vojvodama" i "crnokošuljašima" kojima uspijeh B⚜H smeta, dali su sami igrači postignutim rezultatom na parketu!! Kako ono reče Bosnić.."NIJE NAM OVO NIKO POKLONIO"
Asam85
Baš me zanima kakvi bi komentari bili na omjeru 1-5, nikad sretni, nikad zadovoljni.
Ante G.
Ne znam sto mislis da je ljubomora? Ako napisem da mislim da je pretjerano sto se ovoliko pise o ovih par pobjeda, jer realno ni jedna ekipa nije nastupila ni sa priblizno prvom ekipom, samo pominjem cinjenicu koju niko ovdje ni jednom ne pomene. Ili ako ovdje neko misli da je ovo stvarno stanje, da je ovo ogledalo snage reprezentacije naspram ostalih, onda ok. Ako je ova reprezentacija bolja od Rusije, Spanije, Francuske, Australije... Onda ok. Postujem svacije misljenje. Moje se temelji na cinjenicama, ako imas neke koje govore suprotno, slobodno iznesi. Niti vrijedjam nekoga, niti omalovazavan misljenje, samo iznosim svoje. Svaka cinjenica i argument je dobrodosao.
MelvaBina
Ante G. Naravno da mnogi nisu bili kompletni pa tako i nasa Bosna nije bila kompletna! Samo moramo napomenuti da je ovo veliki uspjeh zato sto su ovo napravili poprilicno mladi igraci i to je snaga ovoga tima koji imamo sada.
Realist
Koda su osvojili eurobasket a ne kvalifikacije gdje nijedna ekipa imala cjelu ekipu osin BiH kojoj su falila samo dva igrača
Zikazaza07
Pakosti ovih mrzitelja BiH su nasa realnost
Ante G.
Amatersko takmicenje. Ni jedan profesionalni igrac se nije pojavio. Treba biti realan. Od ovih 12 igraca Bosne, vjerovatno ih 6 uopste ne zivi od kosarke. Postari, konobari, mehanicari... Isto tako i ostale reprezentacije. Daj malo realnosti.
Caponi
E moj jarane koja si ti budala, nemoze konobar izboriti evropsko prvenstvo u" par nepar" a makar u kosarki. Nekad je bolje cutiti nego kakiti.
Ante G.
Prvo, svako ima pravo na svoje misljenje, i ima pravo da ga iznese. Nekome napisati da je budala, vrijedjati druge ljude bez ikakvog razloga, jer se mozda ne slazes sa njihovim misljenjem, ogledalo je nevaspitanja i neodgoja. A drugo, kaze se "u kosarci", i "cutati". Izgleda da je skola zakazala u oba sektora. "Vaspitno obrazovna ustanova".
Ante G.
Da ne pominjem ovo "nemoze", ovaj veznik "makar"... Ovo google translate ne bi ovako sastavio. Nasmija me. :)))
Zikazaza07
Nemas ti veze sa sportom ama bas
Baboisback
MethodMan
Dje ste to nasli ja koliko vidim u svijetu smo 45ti,a u Europi jos 25ti
DolinaHeroja
Vedrane razvedrio si košarkaško nebo iznad Bosne i Hercegovine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.