8

Komentari (8)

stranputica
U biti i ja kao i svako bi volio da imamo više uspjeha sa reprezentacijom, ali s obzirom u kakvoj smo situaciji, svaka utakmica je naša pobjeda. Evo i ovi momci, treći razred evropske košarke, nas još uvijek drži u šansama za SP, to nije mala stvar. Kada ovi momci igraju ne priča se o zvijezdama košarke i ko je šta rekao, uvijek je fokus na košarci, nekad izgubimo a nekad i pobjedimo. I to je to, sretan sam da mogu gledati i pratiti ove momke, znam da je teško izgraditi kult reprezentacije i da nije to jednostavna stvar u ovakvoj situaciji, ali treba probati i treba raditi. Još uvijek mislim da je Bosnić prava stvar za našu reprezentaciju ali jednostavno ne mogu ne pohvaliti i zahvaliti se Adisu za ovo što radi. Momci, svi do zadnjega, od mene imate čistu 10-tku! Pozdrav!
hamdi kurtes
Pobjedit "strašnu" Mađarsku nije lako.Crnogorci će nam ugasit svjetlo.
user1639705257
E vala selektore Bećiragiću neka si rekao za ovaj dio što se prokletog rata tiče ovim samozvanim patriotama koji hoće da svojataju košarkašku reprezentaciju BiH i trebao si još , tim MIŠEVIMA koji puške nisu vidjeli p. Im . m. Znam ja cijelu priču ali kao što reče : nije ni vrijeme ni mjesto za to. Nema niko ekskluzivno pravo da svojata reprezentaciju a pogotovo ti mali " miševi" a tebi svaka čast na svemu što činiš za naš BH renome i našu košarku. Još jednom... Bravo Bećiragiću i bravo momci. p.s. što bi rekli ovi u Ukrajini... SLAVA Bosni i Hercegovini!!!
Sartaalla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
Babuka1
"Kada voliš svoju državu ne pitaš koliko košta i šta treba. Samo dođeš i pomogneš." To je to.
pikaboo
Bravo vojnice, respect?
user1596891057
Još da si zabio koju tricu koju si promašio Al ne bitno trudiš se makar,tri iza reda si fulo
ElvirBolic
Ovakve ljude ću uvijek podržati. Svaka čast!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.