Košarkaš HKK Čapljina usred sezone se ostavio košarke zbog posla

Vladimir Ivelja više neće igrati košarku

Košarkaš HKK Čapljina usred sezone se ostavio košarke zbog posla

Da život piše neke neočekivane priče znamo manje više svi. 

One ne mimoilaze ni sportaše a jedna takva, neobična priča, dolazi nam iz Čapljine.

Košarkaš iz Srbije Vladimir Ivelja, koji već drugu godinu igra za HKK Čapljina jučer je obavijestio svoje suigrače, trenere te upravu kluba da napušta klub. Tačnije, Ivelja ne napušta samo HKK Čapljina. Ovaj 32-godišnji košarkaš se oprašta od aktivnog igranja košarke. Razlog je jednostavan, Ivelja je dobio siguran i stalan posao u jednoj inozemnoj firmi s podružnicom u Beogradu gdje će ovaj inače rođeni Tuzlak ovih dana krenuti s novim životnim poglavljem.

Inače, Ivelja je bio dokapetan u timu Čapljine i momak koji je na svakoj utakmici davao svoj maksimum, te u periodu u HKK Čapljina bio jedan od najstandardnijih košarkaša u postavi Borisa Džidića. Nosio je dresove Radničkog, Vojvodine, FMP-a, za neke klubove u Makedoniji i Slovačkoj a Čapljina mu je, ispostavlja se, bila zadnja igračka destinacija. Vladimiru Ivelji možemo samo poželjeti sreću u životu nakon košarke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije