Košarkaš Kaknja na korak od Cibone

Arslanagić blizu Zagreba

Košarkaš Kaknja na korak od Cibone

E. Dindić

Košarkaši Kaknja kako stvari stoje mogli bi da ostanu bez jednog od najboljih košarkaša u prošloj sezoni Adnana Arslanagića. 

Naime, ovaj sjajni košarkaš imao je odličnu prošlu sezonu u dresu bh. prvoligaša što nije promaklo treneru Cibone Ivanu Veliću, koji ga je pozvao u Zagreb na probni rad, te da razgovaraju o eventualnoj saradnji.

Velić je prema neslužbenim saznanjima SportSport.ba zadovoljan onim što je pokazao Arslanagić te postoji velika šansa da ga u narednoj sezoni gledamo na parketima ABA lige.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ako do ovog transfera dođe sigurno je da će u Kaknju morati dobro da se potrude kako bi pronašli adekvatnu zamjenu za svog najboljeg košarkaša.

Arslanagić je prošlu sezonu bio na prosjecima od 12,8 poena 4,3 skokova i 5,4 asistencije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi