Košarkaš Nuggetsa: Koronavirus koristi se za kontrolu masa

Još jedan u nizu sportaša sa sličnim mišljenjem

Košarkaš Nuggetsa: Koronavirus koristi se za kontrolu masa

Michael Porter Jr., košarkaš Denver Nuggetsa i suigrač Nikole Jokića, još je jedan sportaš koji smatra kako je koronavirus nastao zbog interesnih skupina.

"Smatram da se koronavirus koristi za puno veću agendu. Trenutno se koristi za kontrolu populacije, cijeli svijet se kontrolira", rekao je Porter pa pojasnio:

"Sada moramo nositi maske, ali ko zna što će se dogoditi kada dođe cjepivo... Možda nećete imati dozvolu za putovanje ako niste cijepljeni, a to je zaista suludo."

Porter ni inače ne vjeruje cjepivima: "Nikad se u životu nisam cijepio niti bih to htio. Istina je da je ovo jako ozbiljna stvar, ali je istina i da je prekrivena s puno toga što ne znamo."

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana izašla je vijest o tome da Dwight Howard, nekoć najbolji centar NBA lige, želi bojkotirati nastavak lige jer ne želi nositi masku i cijepiti se.

Top Komentari

prometej
Mogao bi ga dobiti ubrzo kao Gobert
2 1
Turgut2
Ima toga tajnog u ovij koroni ali cjepivo? Nemamo bolju rijec? Kao da se o pecenju ekmeka radi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi