Katastrofa za Nuggetse: Nikola Jokić neće igrati ostatak NBA sezone
Foto - EPA

Neće se priključiti ekipi

Katastrofa za Nuggetse: Nikola Jokić neće igrati ostatak NBA sezone

M. Šljivak

NBA ekipe polako se sele na Floridu gdje će od 30. jula u Disneylandu nastaviti sezonu.

Dosta igrača će zbog koronavirusa propustiti nastavak sezone, a među njima i velika zvijezda Denver Nuggetsa Nikola Jokić.

Jokić je pozitivno testiran na koronavirus tokom boravka u Srbiji. Sada je negativan, ali sezonu vjerovatno neće nastaviti.

Novinar Mike Singer objavio je jako loše vijesti za sve navijače tima iz Colorada.

"Koliko sam čuo, Nikola Jokić neće biti u avionu Nuggetsa koji putuje u Orlandu. Bila su mu potrebna dva negativna testa u Srbiji i dva negativna prije ulaska u avion, po protokolima NBA lige", istakao je Singer i dodao je:

"Izvor mi je rekao da je dobio negativan test u Srbiji i da se osjeća dobro, ali da je naišao na probleme oko putovanja".

Izostanak Jokića sigurno će biti veliki hendikep za Nuggetse koji je ove sezone čudesan sa 20.2 poena, 10.2 skoka i 6.9 asisencija po meču.

Top Komentari

user1594167629
E seratori,prenosite kako se vama svidja,samo da bi imali iole bombastican tekst I naslov! Tamo su izjabili da samo nece biti u avionu kada svi krecu,ali da ce se prikljuciti neki dan kasnije! I vi ste to procitali,ali ste odlucili da me prenesete kako jeste,nego kako vama odgovara!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi