Košarkaš Partizana se pita: Gdje je moja plata?

Samuels nezadovoljan

Košarkaš Partizana se pita: Gdje je moja plata?

M. Šljivak

Samardo Samuels stigao je nedavno u redove beogradskog Partizana.

Iako je najavljen kao veliko pojačanje, ovaj 28-godišnji centar za sada ne pruža partije koje su se očekivale, a on je za to okrivio trenera Mutu Nikolića jer mu 'ne daje dovoljno šanse za igru'.

Međutim, Jamajčanin nije stao na prozivkama trenera Nikolića već je putem društvenih mreža zatražio platu od kluba.

"Ratnik sam za porodicu i za one koji me podržavaju. Ovo mi je drugi tim ove sezone, možda sam ja problem? Još nisam dobio nijednu platu, a mene nazivaju problemom. Zamislite da igrate nasmijani, a ne dobijate platu. Uz to vas još i ne poštuju. Mnogo volim košarku, ali moram da otkrijem nešto. Loš sam čovjek zato što imam muda i ne dozvoljavam da neko gazi preko mene.. Imate jedan život i ako se ne borite za sebe, pregaziće vas. Koga da pitam za platu?. Ovo nije zabava, nego posao", napisao je Samuels.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Jamajčanin je odigrao tri utakmice u ABA ligi. Prosječno ubacuje 10,7 poena za manje od 16 minuta po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi