Košarkaš Zadra humanim gestom oduševio javnost
Foto: KK Zadar

Pokazao koliko srce ima

Košarkaš Zadra humanim gestom oduševio javnost

S. Grebović

Košarkaši Zadra su četvrtak pred svojim navijačima slavili protiv Cibone sa 79:77 u okviru košarkaškog prvenstva Hrvatske.

Zadrani su ovom pobjedom upravo Cibonu smijenili sa prve pozicije i zasjeli na istu sa omjerom 12-1. 

Jedan od junaka ove pobjede i kapiten ekipe Ive Ivanov oduševio je sve prisutne u dvorani jer je pomogao jednom nepokretnom navijaču domaćih u čemu su mu pomogli i njegovi saigrači.

"Rekli su mi da tog dečka brat ili otac, nisam siguran, svaku utakmicu nose gore na tribinu. To je njegova želja, veliki je ljubitelj košarke, rekao je kapetan Zadrana koji ga je usput odveo i do parketa što je izazvalo velike aplauze u dvorani Krešimir Ćosić.

"To je sasvim normalno i nešto što bi svaki čovjek učinio. Ja sam se u tom trenutku našao ovdje i pomogao", izjavio je Ivanov.

Top Komentari

Torcida
Treba biti covjek prije svega !!!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi