Zadar potpisao Bashir Ahmeda

Na Višnjiku se pokušava spasiti sezona

Zadar potpisao Bashir Ahmeda

Košarkaški klub Zadar obznanio je kako je ugovor s klubom do kraja sezone potpisao Bashir Ahmed.

Radi se o bivšem košarkašu kosovskog kluba Sigali Prishtine gdje je u prosjeku imao više od 15 poena i 5 skokova po meču. 

Nakon što nije izabran na draftu 2018 Bashir je jedno vrijeme igrao u Argentini odakle je stigao na Kosovo. Radi se o košarkašu koji igra na poziciji niskog krila i koji je u Sjedinjenim Državama nastupao za sveučilište St. John's. 

Pred Zadrom je grčevita borba za ostanak u elitnom društvu ABA lige budući da je tim s Višnjika nakon 10 utakmica uspio slaviti u samo jednom meču te je devet puta teren napuštao pognute glave. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti