Košarkaši Armanija u petodnevnoj samoizolaciji

Igrali protiv Reala i oboljelog Thompkinsa prije 9 dana

Košarkaši Armanija u petodnevnoj samoizolaciji

Košarkaši milanske Olimpie, tj. Armanija provest će narednih 5 dana u samoizolaciji uglavnom u svojim domovima. 

Košarkaši ovog talijanskog tima prije 9 dana su igrali utakmicu Eurolige protiv madridskog Reala za koji je nastupao i oboljeli od koronavirusa Trey Thompkins.

Pošto je karantena propisana talijanskim zakonom duga 14 dana oni će u izolaciji provesti idućih 5 dana budući da zasada nijedan od njih nema simptome COVID-19 virusa. Nakon što je noćas zbog oboljenja Rud Goberta otkazano daljnje natjecanje u NBA ligi isto je danas uradila Euroliga koja je suspendirala natjecanja i u Eurocupu .

Odluka bi u toku dana trebala biti pojašnjena dosta detaljnije, a još uvijek nije poznato koliko će trajati prekid natjecanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi