13

Komentari (13)

Gr0hot
Beciragic zna sta radi. Treba mu jos vremena da uspostavi svoj sistem sa ekipom ali nece tu biti velika razlika u odnosu na Vedrana. Iako bih vise volio da je Vedran ostao, misljenja sam da ova opcija sa Beciragicem nije toliko ni losa. Samo da ovi iz saveza ne zaseru i njemu posao kao sto su Vedranu
karlhajncbrazzzo
Sa Jusufom u ekipi lagano uzimamo treće mjesto u grupi. Samo pozitivno razmišljati, ne nasjedati na botovske komentare. Mi druge reprezenratacije nemamo. Svako dobro Bosno i Hercegovino!
AmellemA
@MbS pripremi diplomatski pasoš i pripremi napismeno da blokiranje računa i hapšenje za mene i moje potomstvo ne postoji. O poslu nećemo ovako, nije za raju.
Adnan tz
Fino za nas. A gdje su nam komšije hrvati
Mepa
Da je ostao Vedran druga bi bila prica a ovako treba biti zarovoljan i sto amo dosli do ovog nivoa.
user1574859714
A sto da je Vedran. Pa i Vedran je gubio utakmice. Vedran je vodio reprezentaciju pa se opet jedva plasirasmo. Sta je Beciragic vodio samo dvije utakmice.
Mepa
Sa Vedranom je bila atmosfera bolja i momci su se navikli na njegov nacin rada. Sad opet moraju se naviknuti sta Beciragic trazi. Ne sudim covjeku na osnovu dvije utakmice ali se primjeti da je i momcima zao sto nije vise Vedran ti nema onog „fajta“ u nasoj igri. Valjda se Vedran vrati nekad jer imali smo igru i borbu sa njim.
celikze
Dzaba je to objasnjavati nece ljudi da vide.Vedran je izmislio zivot za sve trenere koji su vodili BiH do sada.Da me pogresno ne shvate bilo je tu vecih imena.Vedran je imao najlosije igrace i izvlacio maximum.Ovi igraci su prosjek ali sa Vedranom su davali 150% e to je ta razlika.Mozda je ovaj trener dobar ali nece uspjeti izvuci iz ovih igraca ono sto je Vedran.
Zeleni_zub
Svakako bi se mijenjao sistem jer sa Nurkicem trebamo igrati potpuno drugacije
Gvardijan
Pod uslovom da Nurkic dodje.Dok ga ne vidim na parketu ja ne vjerujem.
Zoilomas
Opet FrancuI, hajmo momci vrijeme je za osvetu!
crnoicrveno
naša reprezentacija prvo biti domaćin Crnoj Gori, a zatim biti domaćin Mađarskoj TOBEJARABI, pa ni obicni text lagani niste sposobni napisati
Neko91
Caus legenda, nema potrebe nista drugo reci :D .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti