7

Komentari (7)

LOLLOL
Pa ja licno prezirem politicke teme u sportu i neki kvazi aktivizam. Pogledajte Muhamed Alia i vidjecete pravi aktivizam, ovo sad mi se cini ko da svi jedno te isto ponavljaju. Naravno, sto posto uz svakog covjeka koji trazi jednaka prava bez razmisljanja bi svako od nas trebao stati.
Err
U pravu je i preteruju... Jednak broj ubistava crnaca od strane policije je bio i za vrijeme Obame i uvijek je ubijano više bijelaca, ali nba ima svoju političku borbu protiv Trumpa.
Penderinos
Trumpe oni su ljuborni na tebe jer imaš prekrasnu ženu ,dok oni jedino mogu biti sa onim plaaticnim fuficama, npr. onaj Paul George koji je srpskoj striz dami složio sina, pa je morao oženiti. Tvoja melania je san snova svakog muškarca i zato te ne smiju nervirati ove provokacije
MaDaj
Ali stvarno nisi normalan hahaha ipak hvala sto si me ovako dobro nasmijao ;) P.S Melania bacala Gole fotke prije nego sto je to bilo “in” hahahah
Ante G.
Pobuna miseva...
Quartararo20
Od A do Z, bravo Trump.
NakituteNatako
Od A do Ž valjda.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.