Bh. košarkašice za FIBA-u pokazale plesne pokrete uz pjesmu "Barabar" turbofolk pjevačice Jane

Zanimljivo na zvaničnom fotografisanju za SP

Bh. košarkašice za FIBA-u pokazale plesne pokrete uz pjesmu "Barabar" turbofolk pjevačice Jane

E. Čaušević

Košarkašice reprezentacije Bosne i Hercegovine punom parom se spremaju za početak Svjetskog prvenstva.

Bh. košarkašice su prošle sedmice otputovale za Sydney gdje će nastupati na Mundobasketu, a prvi meč naš tim očekuje sa srijede na četvrtak u 2:30 sati po našem vremenu.

Naš tim jutros je dobio odlične vijesti iz Sjedinjenih Američkih Država jer će Jonquel Jones završila nastup u WNBA ligi i moći će se priključiti ekipi u naredna dva dana.

Prvi susret naše košarkašice igraju protiv Portorika i prema svemu sudeći i Jones će biti u konkurenciji za ovaj meč što je sigurno od velikog značaja za selektora Gorana Loju.

Naše košarkašice su jutros odradile i zvanično fotografisanje za FIBA-u pred početak Mundobasketa.

Nakon toga FIBA je na zvaničnoj Instagram stranici objavila i zanimljiv video sa ovog fotografisanja, te su pokazali da su im bh. košarkašice pokazivale neke plesne korake.

Oglasi

Za ovu potrebu izabrali su pjesmu od turbofolk pjevačice Jane "Barabar", te su pokazale svoje plesne korake, a FIBA je na kraju objavila video na zvaničnoj stanici.

Pored bh. košarkašica i igračice ostalih reprezentacija su učestvovale u raznim izazovima koje je FIBA spremila kako bi učinila dosta zanimljivijim zvanično fotografisanje pred početak SP-a.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo za žene:

Također, kakav značaj ima Jones za reprezentaciju BiH pokazala je i objava FIBA-e koja je uvrstila našu košarkašicu među pet najvećih zvijezda na Mundobasketu.

Top Komentari

Zulfikar
Mora da su i na koridama redovne..
2 3
user1627322078
Volimo vas cure, ali ne mogu vjerovat sta ste ljudima pustili....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi