Košarkašice Play Offa deklasirale Slobodu

Utakmica 9. kola Lige za prvaka

Košarkašice Play Offa deklasirale Slobodu

E. Čaušević

Košarkašice Play Offa ubjedljivo su savladale ekipu Slobode (95:49) u okviru devetog kola košarkaške Lige za prvaka BiH.

Košarkašice sarajevske ekipe danas su ubjedljivo deklasirale gostujuću ekipu sa 46 poena razlike. Play Off su do pobjede vodile Anđela Delić i Sanda Azinović koje su ubacile po 14 poena, dok je dva poena manje dodala Nikolina Džebo.

U gostujućoj ekipi istakla se Ivona Krakić koja je na današnjoj utakmici postigla deset poena. Sloboda je priključak u ovoj utakmici imala samo u prvoj četvrtini kada je bilo 19:19, ali to je bilo sve što su košarkašice ove ekipe uspjele napraviti danas.

Play Off je ostatak utakmice dominirao na parketu, te na kraju upisao ubjedljivu pobjedu. 

Liga za prvaka, 9. kolo:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Play Off - Sloboda 95:49

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi