2

Komentari (2)

Shojich07
Košarku ostaviti ljudima/ženama koji znaju šta rade i kako se pravi rezultat. Poraz kao poraz ako se nešto nauči iz njega. Razija Mujanović ima veću "petlju" od muških kolega, zato puna podrška za ovo što rade...
user1667575277
Tako je Razija Kod nas se uglavnom ocekuje rezultata preko noci, U neke sportove se ulaze malo,a u neke nimalo. I sad cure kriviti sto od nicega prave nesto,to mogu samo klosari i maloumni. Dok doduse sve sto predstavlja BiH na svjetskoj sceni susjedi,komsije i domaci izdajnici gledaju da to ne prodje nikako..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.