3

Komentari (3)

Dobar,Los,Zao
Pa mi ne mozemo da sastavimo roster za jednu,a kamoli dvije!
stopkrkanima
Uzasna ideja i uzasan plan pogotovo sa Bajramovicem na celu te izmisljene reprezentacije. Dobro je za te momke da igraju i pokusavaju napraviti nesto da odu do A selekcije. Ali realno gledajuci ako jedan od njih dodje i do klupe to ce biti uspjeh, jer kalibar njegov je recen samim tim sto ce igrati za neku B selekciju. Koraci unazad u njihovim karijerama barem im naci boljeg trenera...
Asas23
Super, znamo da i za A selekciju ima uvijek ''dovoljno'' para. I sportisti prepisali recept od političara. Uhljebi trenere koji nigdje ne mogu biti treneri. Divno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti