Direktor košarkaške reprezentacije BiH za SportSport.ba

Kovačević: Najpoštenije je da Gordić kaže šta se dešava

6

Komentari (6)

Chupy
Mogu li ja igrati, svi otkazuju?? Znam voditi loptu, dvokorak isto znam, mogu skociti, znam i pogoditi bgmi.
Kettenhund
Vjerujem da bi odigrao jednu ili dvije... I za tebe bi stajalo ubrzo: Gubi mu se svaki trag, ne javlja nam se na telefon... :)))
Benjamingst
2 utakimce treba nam 1 pobjeda za drugi krug kvalifikacije SP pozvani setaju se Barcelonom itd. Zato je nas sport lose rangiran u Europi I svijetu. Fudbal: SP 2014 Rukomet: SP 2014 Kosarka: EP 9 puta nikad ba SP ili OI Odbojka: nista. Klubski sport nista... Mogli smo puno vise, ali takva nam drzav.
Chupy
Eeee moj drug, govna od politicara sve su sjebali. Od 92-ge godine, smisao za zivot su nam unistili i ne prestaju ni dan danas.
Benjamingst
Jedna Slovenija u Sportu bolje od nas SP 2 puta Euro 1 put.... a I klubski su jaki. Makedonija ima klubski sport jaci od nas a I Nacionalni u Rukometu... Za Hrvatsku i Srbiju necu pisati zna se sve.. Zalosno da smo tanki.
Kettenhund
Sport je ogledalo drustva, drzave... Sta ocekujete, sve se raspada, drustvo u kolapsu, ansambl neskolovanih, nekompetentnih i nestrucnih se nalazi na svim rukovodecim pozicijama, koje se dobijaju samo preko politickog clanstva, koje je postalo jedini i apsolutni kriterij ovog drustva. Skolovani i pammetni su davno pobjegli, ako se pojavi neki novi, ili pobjegne, ili ga proguta tamni vilajet. Zatvoreni krug, dno se ne vidi, samo dalje ide. Kako se taj tumor dalje siri, u stanju metastaze sve biva pogodjeno. Zato su u sportskim klubovima i reprezentacijama stanja kakva jesu, mahmutovici, vujosevici i slicni se nalaze oko toga, skupljaju se kao muve oko lesa... I dodjes do situacije da imas jednog Nurkica, koji godisnje zaradjuje milione, koji zivi u normalnom svijetu, u kome je sve sredjeno, u kome Bosna djeluje kao neki los vic, onda dodje ljeto i on treba iz te svoje bajke da izadje i udje u ovaj ponor drustva, morala... Pa ovo ovdje je uvreda za svakog covjeka sa ikakvim intelektom!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.