Kovačević: Najpoštenije je da Gordić kaže šta se dešava

Direktor košarkaške reprezentacije BiH za SportSport.ba

Kovačević: Najpoštenije je da Gordić kaže šta se dešava

Direktor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Siniša Kovačević poručio je u razgovoru za SportSport.ba da Nemanja Gordić vjerovatno neće doći na okupljanje reprezentacije.

Podsjetimo, proteklih dana gotovo niko nije znao da li će Gordić doći na okupljanje jer od playmakera Budućnosti iz Podgorice nije bilo ni traga, ni glasa, a tek smo preko njegovog Instagram profila uspijevali saznati da se trenutno vjerovatno nalazi na odmoru.

Čini se kako on nema namjeru da se priključi reprezentaciji pred naredne utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvesntvo protiv Francuske i Belgije, a to je potvrdio i sam Kovačević koji nije htio govoriti o razlozima.

"Kako sada stvari stoje Gordić najvjerovatnije neće doći", kratko je istakao Kovačević, a kada smo ga upitali zna li se razlog zbog kojeg jedna od najboljih bh. košarkaša neće nastupati, Kovačević je istakao:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Najpoštenije je da vam sam Gordić kaže šta se dešava i zbog čega ga nema na okupljanju. Bilo je nekih komunikacija, ali opet mislim da je najbolje da njega kontaktirate i da vam on sve objasni", poručio je Kovačević.

Podsjetimo, ovo znači da je Vujoševiću i drugi košarkaš otkazao okupljanje i to nakon što smo jučer saznali da ništa neće biti ni od dolaska Džanana Muse kojem ne dozvoljavaju Brooklyn Netsi.

Top Komentari

Chupy
Mogu li ja igrati, svi otkazuju?? Znam voditi loptu, dvokorak isto znam, mogu skociti, znam i pogoditi bgmi.
26 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi