Košarkaš Spursa za SportSport.ba

Kovačević: Očekuje nas teška utakmica u Kaknju

E. Ganibegović

U srijedu od 18 sati u Kaknju se igra polufinale Kupa "Sistem-A" između Kaknja i sarajevskih Spursa. 

Pobjednik ovog susreta će igrati u finalu protiv tuzlanske Slobode, a nakon "glavnog finala" jedna ekipa će se pridružiti ekipama koje su se već plasirane na finalni turnir Kupa BiH. 

Prije meča protiv Kaknja za SportSport.ba govorio je košarkaš Spursa Maksim Kovačević, koji je rekao kako njegovu momčad očekuje težak meč, te kako je zadovoljan formom u kojoj se nalazi njegova ekipa.

"Očekuje nas drugačija utakmica,ili idete dalje ili ispadate. Biće to težak meč. Kakanj je nezgodna ekipa, morat ćemo dati sve od sebe. Moramo biti pametni i staloženi, ako želimo doći do pobjede", izjavio je Kovačević, pa zatim nastavio:

"Oni će biti motivisani zbog prethodnih pobjeda nad ekipama iz vrha tabele. Očekuje nas težak posao, moramo da se koncetrišemo na našu igru, isto tako i na njihovu igru."

"Biće dobra atmosfera u dvorani. Uvijek je puno u Kaknju. To je pravi ispit za nas, i treba da pokažemo možemo li se nositi sa tim vrućim gostovanjem."

"Zadovoljan sam našom formom. Igramo dobro, možemo još puno bolje. Rastemo iz utakmice u utakmicu. Podrudit ćemo se da dostignemo naš maksimum."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi