Košarkaš Sparsa pred Široki

Kovačević: Ovaj meč odlučuje našu sudbinu

Midhat Šljivak

Košarkaš Sparsa Maksim Kovačević uvjeren je kako njegova ekipa može doći do pobjede nad Širokim u direktnom duelu za plasman među četiri najbolje ekipe u BiH.

"Maksimalno spremni i koncentrisani moramo ući u meč koji odlučuje našu sudbinu. Cijela sezona nam je praktički stala u jednu utakmicu. Moramo biti maksilmalno spremni i nadam se pobjedi", rekao je Kovačević, te je dodao:

"Imamo pozitivan skor sa Širokim, igrali smo nekoliko puta sa njima, poznajemo ih dobro, pokušaćemo da iskoristimo naše prednosti i nadam se da ćemo slaviti".

Utakmica Spars - Široki igra se od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi