Pomoćni trener Sparsa

Kulelija: U ovakvim utakmicama odlučuje srce

Midhat Šljivak, foto: A. Balić

Sparsi večeras na Grbavici protiv Širokog igraju odlučujući meč za plasman u doigravanje.

Pobjeda u ovom meču donosi plasman među četiri najbolja tima u BiH, a pomoćni trener tima Bilal Kulelija očekuje trijumf u ovom duelu.

"Mi smo spremni i s nestrpljenjem očekujemo utakmicu. Obećavamo pravi pristup utakmici, nadamo se pobjedi jer protiv njih imamo i stopostotan učinak u dosadašnjem dijelu sezone. Ipak, u ovakvim utakmicama odlučuje srce i izgaranje na parketu. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će slaviti", rekao je pomoćni trener Sparsa.

Ono što raduje domaće navijače svakako je činjenica da će trener Ivan Opačak moći da računa na sve igrače u večerašnjem meču koji počinje od 19 sati u dvorani na Grbavici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi