Kraj za dvojicu Bosanaca iz Partizana

Otkazi Tomiću i Šaliću

Kraj za dvojicu Bosanaca iz Partizana

M. Šljivak

Dvojica košarkaša iz Bosne i Hercegovine, Đoko Šalić i Obrad Tomić, više nisu članovi KK Partizan.

Beogradski tim je odlučio da raskine saradnju sa centarskim dvojcem i oni su od danas slobodni igrači, te će potražiti novu sredinu.

Povremeni reprezentativac BiH Obrad Tomić je nastupio u svega devet utakmica za Partizan. Nezgodna povreda ramena ga je odvojila od parketa gotovo kompletnu sezonu i nije imao značajni učinak.

Sa druge strane Šalić je bio igrač koji je imao mjesto u rotaciji. U ABA ligi je prosječno ubacivao sedam poena po meču, ali očigledno da nije zadovoljio Upravu beogradskog tima. Šalić je rođen u BiH, igrao je za Sparse, ali je nosio dres mlađih selekcija Srbije.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Obojica košarkaša su dobila slobodne papire i oni od danas više nisu članovi crno-bijelih.

Promo

Top Komentari

Kettenhund
Bosanaca? :)))
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi