Zvezda demolirala Partizan u prvoj polufinalnoj utakmici

Polufinalna serija

Zvezda demolirala Partizan u prvoj polufinalnoj utakmici

Otpočela je i dugo iščekivana polufinalna serija košarkaške Superlige Srbije u kojoj snage odmjeravaju Crvena Zvezda i Partizan.

Serija je počela uvjerljivom pobjedom kluba s Kalemegdana 87:62.

Od samog starta Partizan je bio u podređenom položaju, bez ikakvog odgovora na sjajnu igru Zvezde. Ne promijeni li Partizan nešto u svom pristupu, nema apsolutno nikakvu šansu uraditi nešto protiv ovako uštimane ekipe Milenka Topića.

Taylor Rochestie bio je nezaustavljiv za obranu "crno belih", a u reketu je Alen Omić radio doslovce što je htio od Partizanove unutarnje linije.

Vaughn i Goss sa po 16, odnosno 12 poena premalo za bilo što osim debakla gostiju u večerašnjem duelu. U drugom polufinalu sastaju se Mega i čačanski Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi