Kriza u OKK Spars: Četvorica košarkaša dobila otkaz
Nedžad Muratović kao i još nekoliko košarkaša Sparsa će u nastavku sezone moći potražiti novi klub

Rezultatska kriza trese sarajevski klub

Kriza u OKK Spars: Četvorica košarkaša dobila otkaz · Saznajemo

OKK Sparsi neće po dobrom pamtiti ulaz u natjecateljsku sezonu 2019/20. Ekipa je zabilježila 4 poraza u 4 utakmice, 3 u ABA 2 ligi te jedan u Trebinju od Leotara u Premijer Ligi BiH. 

Kriza koja evidentno trese sarajevski klub došla je do te mjere da je danas OKK Spars, kako saznaje SportSport.ba, uručio otkaz četvorici košarkaša. 

Nedžad Muratović, Slobodan Jovanović, Imran Polutak i Branislav Đekić više nisu košarkaši sarajevskog tima i imat će slobodne ruke potražiti novi klub. 

Kulminacija nezadovoljstva došla je nakon uvjerljivog poraza od čačanskog Borca koji je Sparse deklasirao s čak 32 razlike, a na vidiku nema dobrih vijesti za Sparse koji će u 2. kolu domaćeg prvenstva gostovati u Širokom, a u 4. kolu ABA 2 lige domaćini su neugodnom timu Sutjeske. 

Top Komentari

nerminh74
Ne kontam što Muratović i donekle što Đekić, a što ne Vrabac
3 0
Prazina
Izvuci Ce se nekako. Da su se fuzionirali sa Bosnom oba bi kluba odavno propala
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi